img

Building franšiza

Building je platforma koja pokreće i uvodi inovacije u poslovanje u građevinskom sektoru. Platforma je mjesto susreta svih koji posluju s građevinskom industrijom te korisnicima omogućuje jednostavno pronalaženje i komunikaciju s potencijalnim pružateljima usluga.

Smanjuje troškove i povećava učinkovitost za građevinske tvrtke koje nemaju vremena ili novca za ulaganje u vlastitu IT infrastrukturu.

Tvrtke mogu jednostavno predstaviti svoje portfelje i pronaći klijente online bez potrebe za vlastitom web stranicom, digitalnim oglašavanjem i svim ostalim modernim alatima koji pogoduju poslovanju.

Pridruži nam se

Pronađi partnere

Building je u potrazi za partnerima koji bi se pridružili našoj franšizi: kontaktirajte nas da vidite je li i vaša zemlja među našim područjima interesa! Očekujemo da ćemo značajno povećati našu franšiznu mrežu tijekom 2023. slijedeći našu strategiju. Building nastavit će širiti geografsku pokrivenost pozivajući potencijalne partnere da se pridruže platformi kako bismo zajedno unaprijedili građevinsko tržište. S pravim partnerima, mi u Building-u možemo uspješno nastaviti s povećanjem opsega poslovanja, a dalje i rastom naše globalne prisutnosti kroz snažna strateška savezništva.

Zašto postati dio Building franšize?

Brzim razvojem digitalizacije sustava potrebne su promjene u svakoj industriji u pojedinim segmentima poslovanja.

img

Lakša komunikacija i tijek rada

Razvojem alata omogućena je lakša komunikacija, lakši protok informacija, transparentnost tvrtke i brojne druge pogodnosti. Najveći izazov u tom procesu je stvaranje novih poslovnih navika.

img

Iskorištavanje vašeg potencijala

Platforma Building pozdravlja sve građevinske tvrtke i sve one koji su usko povezani s građevinskim sektorom. Prilagođen je svim pojedincima koji žele maksimalno iskoristiti svoj potencijal.

img

Pristup know-how-u

Kada postanete primatelj franšize u građevinarstvu, automatski dobivate pristup znanju uspješnog lidera u industriji s posebnim znanjem o IT-u i građevinskoj industriji.

Kontaktirajte nas u vezi franšize

Kratak opis u jednoj ili dvije rečenice.

Zakoračite u novu dimenziju građevinarstva.

Modern business in the construction market Strengthening companies Market visibility Digital ID Digital connectivity Strengthening market position

Što dobivate potpisivanjem franšize s Buildingom

1 Podudarna platforma koja povezuje korisnike s pružateljima usluga u sektoru građevinarstva
2 Web stranica spremna za korištenje i web shop lokalizirani i prevedeni na vaš jezik
3 Konstantne i redovite dopune i ažuriranja na web stranici

FAQ

Building je informativna i intuitivna platforma posvećena građevinarstvu. Ovo je prva platforma u Hrvatskoj kreirana za sve subjekte na građevinskom tržištu koji predstavljaju sadašnjost i budućnost industrije.

Glavni cilj platforme je povezivanje i unapređenje građevinske industrije i svih koji s njom blisko surađuju. Na ovaj način vaša tvrtka dobiva izloženost, nove potencijalne klijente, projekte i digitalnu vezu sa svima u industriji na jednom mjestu.
To vam daje priliku da se povežete, podijelite svoje projekte, pronađete vrijedne i relevantne informacije u tren oka, bez obzira gdje se nalazite.

Proces registracije u Building-u je brz i jednostavan. Prvo trebate ispuniti kratki obrazac o svojoj tvrtki kako bismo vas mogli staviti u našu bazu podataka. Ovaj korak (registracija) je besplatan.

Nakon toga dobit ćete pristup platformi kao član i moći ćete vidjeti različite pakete iz naše ponude – START, GROW, DEVELOP I PREMIUM paket. Svaki paket vam pruža različite mogućnosti, a vi birate koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Ako želite promijeniti odabrani paket i unaprijediti svoje iskustvo, to možete učiniti kad god poželite.

Building platforma osmišljena je da okupi građevinsku industriju na jednom mjestu na najbrži i najučinkovitiji način. Jednostavna komunikacija i uklanjanje fizičkih prepreka omogućuje vam komunikaciju s bilo kim iz industrije odmah po potrebi. Budite dio najbrže rastuće digitalne zajednice građevinara u Hrvatskoj, au budućnosti i šire.

Zamislite kakve bi sve mogućnosti bile za sve građevinske tvrtke u jednoj zemlji kada bi u svakom trenutku mogle pronaći potrebne informacije, robu, alate, kooperante ili stručnjake za određeno područje? Building ima za cilj stvoriti jedinstvenu bazu podataka koja će obuhvatiti sve sudionike u građevinskoj industriji kako bi svi oni mogli pronaći potrebne informacije o poslovima, projektima u tijeku, ponudi i potražnji za robom, uslugama, alatima i sl. Na ovaj način , želimo podići organiziranost cjelokupne građevinske industrije te povećati učinkovitost i produktivnost na razini cijele države.